Live at Panama - Reunion 2006 (remastered) - Peter Schneider & Solution

Live at Panama - Reunion 2006 (remastered)

Peter Schneider & Solution

  • Genre: Rock
  • Release Date: 2007-08-02
  • Explicitness: notExplicit
  • Country: USA
  • Track Count: 16

  • ℗ 2007 Pseudonym

Tracks

Title Artist Time
1
Circus Circumstances (live 200 Solution 1:37
2
Koan (live 2006) Solution 6:00
3
Divergence (live 2006) Solution 4:17
4
French Melodie (live 2006) Solution 3:46
5
Give Some More (live 2006) Solution 6:32
6
Last Detail (live 2006) Solution 5:02
7
Black Pearl (live 2006) Solution 6:11
8
Stop (live 2006) Peter Schneider & Solution 5:52
9
I Love You More Than You'll Ev Peter Schneider & Solution 5:44
10
Empty Faces (live 2006) Solution 6:45
11
Captain Willie (live 2006) Solution 6:21
12
Chappaqua (live 2006) Solution 8:11
13
Runaway (live 2006) Solution 4:43
14
100 Words (live 2006) Solution 4:31
15
It's Only Just Begun (live 200 Solution 7:18
16
On My Own (live 2006) Solution 6:11

Videos from this artist